Project

Bedrijfsprocessen zijn kwetsbaar. Eén kink in de kabel, en het systeem valt stil. Reflexy brengt als uw dirigent alle betrokken departementen en systemen met elkaar in harmonie.

Gemeenschappelijk doel, verschillende partituren

Uw medewerkers, departementen – én de systemen die ze gebruiken – hebben een gemeenschappelijk doel: uw bedrijf doen draaien. Het management bepaalt de partituur op basis van zijn strategie en bedrijfscultuur. Maar de concrete uitvoering ligt in handen van wie spéélt. En die doet dat niet alleen, maar in harmonie met alle collega’s.

Reflexy luistert

Voor die harmonie zorgt uw dirigent: Reflexy. Dat pakt uw project aan door eerst te luisteren. Welke valse noten en verkeerde inzetten ontdekt het in uw bedrijfsproces? Waar stokt de muziek, of is uw orkest niet op elkaar ingespeeld? Dan zoekt Reflexy waarom dat zo is. Zijn de instrumenten niet goed afgesteld? Toeteren de blazers de strijkers in de verdrukking? Breken de pauken het ritme? Speelt u in een nieuwe concertzaal – met andere woorden: verandert de markt?

Reflexy brengt harmonie

Tot slot stuurt uw dirigent bij. Doelgericht maar tactvol maakt hij van uw klantenbeheer één vloeiend geheel met business effectiveness:
  • De strijkers ‘verkopen’ de symfonie.
  • De blazers – uw marketeers – geven de push.
  • Het slagwerk – Legal – geeft de maat aan, waarin de symfonie zich moet afspelen.
  • Op de piano creëert de componist zijn melodielijn, net zoals Medical de krijtlijnen uittekent.
  • Finance zorgt voor de (voor)verkoop en de aankopen.
  • BT/IT ondersteunen met op maat gesneden partituren en instrumenten.
  • Human Resources ten slotte is de intendant van de concertzaal.

Lease de dirigent voor uw project

Zelf de touwtjes in handen houden van uw business effectiveness program, maar er toch zeker van zijn dat uw medewerkers het vlekkeloos implementeren? Praat dan eerst met Reflexy.