Finance

Ziekenhuizen en aankoopcentrales …


De sales manager klaagt dat de geregistreerde verkoop in een ziekenhuis niet kán stroken met de werkelijkheid. En toch: uw cijfers liegen niet. Maar wat als dat ziekenhuis aankoopt via een aankoopcentrale? Waardoor ú de goederenstroom niet in kaart kunt brengen? 
Vraag dan aan Reflexy om te onderzoeken welke data er voorhanden zijn. En welke collega’s die updaten – vaak onafhankelijk van elkaar. En of de gegevens misschien met elkaar kunnen gematcht worden – (bijvoorbeeld via telefoonnummers of adressen). Zodat de hospital reps wél juiste cijfers krijgen.

De jaarlijkse nachtmerrie


Elk jaar opnieuw hangen er in te veel farmabedrijven boze artsen aan de lijn. De reden? Ze kregen een verkeerd fiscaal attest. En zijn – terecht – in hun wiek geschoten. Of, minstens even erg: u stuurt géén attest naar artsen, die het maximumbedrag overschreden. En loopt een groot risico bij fiscale inspectie. De oorzaak ligt haast altijd in verkeerd gekoppelde databases. Problemen die Reflexy opspoort én verhelpt.

Bovendien: dromen mág. Van een nabije toekomst waarin artsen zich op symposia registreren via e-authenticatie. Zodat u hun aanwezigheid zwart op wit kunt aantonen.