Ad hoc

Soms valt een bedrijfsproces gewoonweg stil. Of weigert een database dienst. Dan rukt Reflexy uit om de brand te blussen, zodat de schade miniem blijft. Toch als u niet te lang wacht met uw noodoproep

Bedrijfsprocessen zijn licht ontvlambaar


Zelfs een geolied bedrijfsproces kan plots stilvallen. Vaak omdat databases al die tijd niet correct met elkaar communiceerden. Of omdat de medewerkers die ze in de vingers hebben, hun kennis niet overdroegen. Of ze nooit in procedures neerschreven …

Gelukkig is er dan Reflexy. Dat speelt al dertig jaar met de meest diverse databases en is erop gebrand om te ontdekken waar het bedrijfsproces spaak loopt. Wacht dus nooit tot de situatie uit de hand loopt – vaak ligt de oplossing voor de hand. Bel Reflexy.

Farmaceutische markten zijn beweeglijk


De farmamarkt is meer dan ooit in beweging. Dat is een bedreiging voor wie er niet klaar voor is. Maar biedt ongekende kansen aan die enkele anderen. Stoot u op een kans om een nieuwe doelgroep aan te boren? Bedenkt u een revolutionaire onlinedienst? Maar mist u het (e-)systeem of bedrijfsproces ervoor? Roep dan Reflexy te hulp.

Wees paraat


Of ga één stap verder, want proactief is altijd beter dan reactief. En vraag Reflexy voor een audit van uw databases en hun onderlinge afstemming. Zo dicht u de lekken, zodat de brandweer het water niet eerst moet wegpompen om ze dan pas te kunnen herstellen! Vraag wat een audit kost.